Medical Time
Kičevska 13a, Vračar, Beograd Pon - Pet 09:00-20:00h Sub 09:00-13:00h +381 11 40 36 099 | 00-24h | +381 62 399 888

Popularne procedure

Uvećavanje usana - augmentacija

Najbolji put do punih, jedrih usana i to na bezoperativan način. Augmentacija usana omogućava da uz minimalno utrošeno vreme dobijete maksimalan efekat.

više
Tretmani lica

Tretman čela, korena nosa i okoline očiju najbolji je način za vraćanje sata unazad, uz izuzetnu efikasnost. Sem za uklanjanje bora može se koristiti i za smanjivanje znojenja.

više
Hijeluron fileri

Metoda popunjavanja hijeluron filerima je odlična, a efikasna metoda za vraćanje mladog izgleda, kvalitetnije kože, popunjavanje usana simetričnog izgleda i konturisanje lica.

više
Minimalno invazivni fejslifting

Metoda neoperativnog karaktera tokom koje se u kožu ubrizgavaju niti koji nam vraćaju lep i mlad izgled. Pogodna za poboljšanje kvaliteta i strukture kože.

više
Mezoniti

Neinvazivna metoda za potpuno lepši i prirodniji izgled. Tretman mezonita vraća izgled iz mlađih dana na potpuno savremen i efikasan način.

više
COG niti - tenzione niti

COG niti su prirodne niti koje se ubrizgavaju u kožu zatežući je i dajući joj mladolik izgled i svežinu uz minimalno provedeno vreme u ordinaciji, na brz i efikasan način.

više
PRP

PRP je efikasan tretman podmlađivanja koji je pojačan dodavanjem plazme bogate trombocitima iz krvi.

više
Lipoliza

Lipoliza je efikasan tretman u otklanjanju masnih naslaga sa lica i tela nehirurškom metodom za vrlo kratko vreme.

više
Anticelulit mezoterapija

Anticelulit mezoterapija je najefikasniji metod za uspešno uklanjanje celulita i potpuno glatku kožu. Pravi izbor za lepši izgled celog tela bez celulita.

više