Medical Time
Kičevska 13a, Vračar, Beograd Pon - Pet 09:00-20:00h Sub 09:00-13:00h +381 11 40 36 099 | 00-24h | +381 62 399 888

Nutricionista

U ordinaciji „Medical Time“ možete zakazati pregled nutricioniste i dobiti stručne savete o pravilnoj i zdravoj ishrani. Dobićete dijetu kreiranu u skladu sa vašim zdravstvenim stanjem i potrebama vašeg organizma koja će vam doneti sigurne rezultate.

Ukoliko se borite sa viškom kilograma, imate neki zdravstveni problem ili poremećaj u ishrani kao što su bulimija ili anoreksija, nutricionista vam može biti od velike pomoći. U našem nutricionističkom savetovalištu saznaćete koji su to važni principi zdrave i pravilne ishrane i kako da uz pomoć njih rešite svoje zdravstvene probleme.

Dokazano je da personalizovane dijete koje se prvenstveno oslanjaju na zdravstveno stanje pacijenta, uz prilagođenu i redovnu fizičku aktivnost donose zagarantovan uspeh i to bez svima dobro poznatog i neslavnog „jo-jo efekta“. Iz tog razloga, pregled nutricioniste je veoma značajan prvi korak koji vas sigurnim stopama vodi ka krajnjem cilju.

Nakon pregleda i uzimanja nutritivne anamneze pacijenta koja uključuje navike u ishrani, postojeće dijagnoze bolesti, alergija i intolerancije na određene namirnice, nutricionista kreira detaljan individualni plan ishrane koji je prilagođen svakom pojedinačnom pacijentu. Prilikom kreiranja jelovnika uzimaju se u obzir i BMI (Body Mass Index) pacijenta, visina i težina, zdravstveno stanje, ali i nivo fizičke aktivnosti.

Uz pregled nutricioniste, dobijate i dodatne savete o ishrani, kao i mogućnost kontrolnog pregleda i praćenje sveukupnog napretka.

Da biste zakazali pregled nutricioniste ili se dodatno informisali o ovoj usluzi ordinacije „Medical Time“, pozovite nas telefonom na 011/40 36 099 ili 062/39 98 88 ili nam pišite na info@medicaltime.rs.