Majersov koktel je intravenska mikronutritientna (mešavina minerala i vitamina) terapija, koja se daje u vidu infuzije. U ordinaciji „Medical Time“ nudimo usluge davanja infuzije kod kuće. U slučaju da niste u mogućnosti da dođete do ordinacije, naše stručno osoblje – lekar i medicinska sestra u najkraćem mogućem roku dolaze kod vas.

Šta je Majersov koktel?

Majersov koktel je intravenozna vitaminska infuzija koja poboljšava imunološki sistem, smanjuje umor, pomaže kod sezonskih alergija, smanjuje simptom fibromijalgije i astme.
Majersov koktel je dobio ime po pokojnom lekaru Mayersu koji je koristio infuzije hranjljivih materija za lečenje mnogih hroničnih stanja.

Šta sadrži Majersov koktel?

  • Magnezijum hlorid – sprečava upale i podržava zdrav imunološki sistem. Dobra je za lečenje astme, migrene i visokog krvnog pritiska
  • Kalcijum glukonat -Kalcijum je gradivni element kostiju i zuba, neophodan je za mišićne kontrakcije, prenošenje nervnih signala, za izlučivanje hormona i enzima.
  • B kompleks vitamina -dobar je za: nervni sistem, zdravu kožu, muskularni tonus, pomaže gastrointestinalnom traktu, daje energiju. Pomaže: kosi, očima, jetri i sluzokoži usta. Učestvuje u metabolizmu ugljeni hidrati – masti – proteini.
  • Vitamin C – deluje kao snažan antioksidant

Za sve informacije o praksi davanja infuzije (Majersov koktel), kao i zakazivanje kućne posete ili davanja infuzije u ordinaciji, možete nas pozvati telefonom na 011/40 36 099 ili 062/39 98 88 ili nam pisati na [email protected].

Cenovnik davanja infuzije, koju možete dobiti u ordinaciji “Medical Time” ili kod Vas kod kuće možete pogledati ovde.