Kičevska 13a, Vračar, Beograd Pon - Pet 12:00-20:00h Sub 12:00-17:00h +381 11 40 36 099 | 00-24h | +381 62 399 888

Medicinski transport pacijenata

Pružamo uslugu medicinskog transporta pacijenata uz pratnju kompletnog medicinskog tima kog sačinjavaju lekar specijalista (anesteziolog ili specijalista urgentne medicine) i medicinski tehničar-anestetičar. Po potrebi svakog pojedinačnog pacijenta i u skladu sa njegovim zdravstvenim stanjem, u mogućnosti smo da angažujemo i lekare drugih specijalnosti.

Stručan i bezbedan medicinski transport pacijenata obavljamo u zemlji, ali i širom sveta. Radimo po principu prevoza od kreveta do kreveta, od jedne do druge medicinske ustanove ili kućnog praga.

Brinemo o kvalitetu medicinske nege koju obezbeđujemo, ali i samoj udobnosti naših pacijenata tokom medicinskog transporta. Iz tog razloga, naša vozila su opremljena najsavremenijom medicinskom opremom. Takođe, negujemo prisan i profesionalan odnos sa našim pacijentima kako bi im omogućili što prijatniji transport do potrebne lokacije. Naše medicinsko osoblje je ljubazno, pristupačno, posvećeno i stoga na raspolaganju pacijentu u svakom trenutku.

U roku od samo sat vremena od trenutka vašeg poziva možemo organizovati transport, bilo da je u zemlji ili u inostranstvu. Takođe, pružamo usluge organizacije medicinske avio-pratnje na komercijalnim letovima uz saglasnost i dogovor avio kompanije, i to u roku od 24 sata.

Organizujemo i dežurstva, kao i medicinsko obezbeđenje javnih skupova, sportskih dešavanja, koncerata i drugih javnih događaja. Dežurstvo podrazumeva prisustvo standardne lekarske ekipe uz posedovanje kompletne medicinske opreme za urgentno zbrinjavanje.

Za sve informacije o zakazivanju medicinskog transporta pacijenata, izboru lokacije i lekara specijaliste, možete stupiti u kontakt sa našom dežurnom službom pozivom na jedan od brojeva 011/40 36 099 ili 062/39 98 88 ili nam pisati na [email protected].

Call Now Button