Kičevska 13a, Vračar, Beograd Pon - Pet 12:00-20:00h Sub 09:00-13:00h +381 11 40 36 099 | 00-24h | +381 62 399 888

Vesti

Kako se rešiti kondiloma zauvek?

Kako se rešiti kondiloma zauvek?

Kondilomi ili polne bradavice javljaju se u genitoanalnoj regiji. Zastupljeni su kod oba pola. Njihov izazivač je Humani papiloma virus, skraćeno HPV. I danas se veliki broj autora spori oko ukupnog broja tipova HPV virusa. Ipak, zvanična medicina se „složila“ da ta cifra iznosi nešto više od 100. Od tog broja, 70-ak tipova može „napasti“ genitoanalno područje. Ostali tipovi mogu izazvati obične i ravne bradavice. Jedna od glavnih karakteristika ovog virusa jeste lakoća zaraze. Ali i činjenica da je HPV virus glavni uzročnik raka grlića materice.

read more
MAJERSOV KOKTEL - Intravenska mikronutrijentna terapija

MAJERSOV KOKTEL - Intravenska mikronutrijentna terapija

Majersov koktel je intravenska mikronutritientna (mešavina minerala i vitamina) terapija, koja se daje u vidu infuzije. U ordinaciji „Medical Time“ nudimo usluge davanja infuzije kod kuće. U slučaju da niste u mogućnosti da dođete do ordinacije, naše stručno osoblje – lekar i medicinska sestra u najkraćem mogućem roku dolaze kod vas.

read more
Lečenje mamurluka - Pomoć kad preterate sa alkoholom

Lečenje mamurluka - Pomoć kad preterate sa alkoholom

Lečenje mamurluka vitaminskim infuzijama pod nadzorom stručnog lica

Mamurluk je fizičko i emocionalno stanje koje nastupa nakon prekomerne upotrebe alkoholnih pića. Javlja se i kod alkoholičara i kod nealkoholičara, ali su simptomi mamurluka intenzivniji i kompleksniji kod alkoholičara. Poli-vitaminska infuzija predstavlja ravnomerno i sporo unošenje fiziološkog rastvora i određene materije (Vitamina) u organizam, čime se nadoknađuje izgubljena tečnost i ublažuju simptomi mamurluka.

read more
Proverite svoje zdravlje - mini test

Proverite svoje zdravlje - mini test

Za samo tri minuta možete da proverite svoje zdravlje i utvrditi koliko ste zaista zdravi …
Uradite ove mini testove i istog trena proverite svoje zdravlje i možda čak spasiti svoj život. Jer ako rezultati ne budu najbolji imaćete dobru motivaciju za poboljšanje zdravlja.

Naučnici kažu kako način na koji izvodite svakodnevne aktivnosti mogu reći više o vašem zdravlju nego vađenje krvi ili skeniranje mozga.

read more
Značajna dostignuća u medicini - 2016.

Značajna dostignuća u medicini - 2016.

Protekla 2016. je bila godina značajnih dostignuća u medicini i to na svim njenim poljima.
Zahvaljujući marljivom radu naučnika i istaživača sa instituta, bolnica i univerziteta širom sveta u novu 2017. godinu ulazimo kao ljudska civilizacija sposobnija nego ikada da se borimo protiv bolesti i nedostataka koji mnoge od nas ograničavaju da u potpunosti uživamo u životu.

read more
Nove metode medicine

Nove metode medicine

Svet je radikalno transformisan digitalnom tehnologijom
Danas se svet radikalno transformiše digitalnim tehnologijama. Tablete, pametni telefoni i uređaji sa omogućenim internetom transformišu živote ljudi i način na koji komuniciraju. Medicina je industrija bogata informacijama. Brži i veći protok informacija u okviru digitalne zdravstvene infrastrukture, izgrađen elektronskim zdravstvenim kartama, koristi i obuhvata digitalni progres i može transformisati kako se briga isporučuje i nadoknađuje. Sa EHR-om, informacije će postati dostupne bilo gdje, kad god.

read more